Coaching

Af en toe in je leven loop je vast, of vinden er situaties plaats, waarin je de antwoorden of inzichten niet kunt zien. Dan kan iemand die objectief en invoelend is je vaak net de juiste inzichten aanreiken, waarmee je vervolgens verder kan, of waarmee het probleem opgelost is.

De zaken die ons vast doen lopen, zijn meestal net de dingen, waar we te weinig aandacht aan hebben geschonken, genegeerd hebben, of die zo diep in ons onderbewuste zitten, dat we niet begrijpen waar ze vandaan komen en hoe op te lossen. Dan kan een consult, of sessie, inzicht bieden.

Vanwege invoelende en inlevende kwaliteiten, met daarnaast zogenaamde helende gaven, prik ik vaak direct door tot de kern van het probleem en kan de oplossing aangereikt worden.
Daarom is een consult in 99% van de gevallen éénmalig.

Je kunt terecht voor diverse stukken, zoals: fysieke-, psychische- en emotionele problemen.

Ook in het begeleiden van mensen met bijna-doodervaringen, transcendente ervaringen (letterlijk: overstijgend, buiten het gewone tredend), spirituele begeleiding, holistische relatietherapie (ook met jezelf), familie- en groepsprocessen, of als het zogenaamd “spookt in huis”, kun je bij mij terecht.

Zoals vrienden van mij zeggen, kan ik “door de dingen heen kijken, naar wat er werkelijk gaande is”

Voor persoonlijke begeleiding, coaching of een sessie kun je direct een afspraak maken, of het contactformulier gebruiken.

Kosten: 75 euro voor een sessie (2 á 3 uur)
Eventuele vervolgsessie: 45 euro (1,5 uur)

Pijn en onrust kanaliseren en verminderen door handoplegging en magnetiseren in combinatie met een consult (1 uur) : 40 euro

Hartegroet, Arno

Ook voor bedrijven en instellingen verzorg ik personal coaching, groepscoaching en systeemanalyse, waarbij inzicht wordt verkregen in de processen die zich afspelen.