Over Arno

over-Arno-KerbuschAls jong kind zag ik al waarom dingen gebeurden en hoe processen in elkaar staken, niet begrijpend waarom veel mensen hier niet naar handelden. Onbegrepen wilde ik graag iedereen helpen, met hun processen en wilde hun graag de weg wijzen. Dit leidde natuurlijk tot vele teleurstellingen en resulteerden uiteindelijk op mijn 25e tot iets, wat mensen een bijna-doodervaring noemen. Een tunnel, licht, liefde, een onvoorwaardelijk gevoel van acceptatie van iets dat groter was dan mijzelf…
Sinds deze ervaring kreeg ik inzichten in de processen van het leven, waaronder het ontstaan van ziekte, blokkades en verdriet.

Deze heelheid is een soort van blauwdruk van het “Perfecte Plan”, waarin onvolkomenheden en systeemfouten snel gezien en herkend worden.

Na 18 jaar mij verdiept te hebben in de mystieke leren, psychologie en holistische gezondheid en daarnaast 10 jaar als ondernemer, opleider, trainer en coach gewerkt te hebben binnen een groot internationaal concern, was de tijd rijp om deze werelden te combineren.
De opleidingen en kennis, gepaard gaande met mijn innerlijk weten hebben ervoor gezorgd, dat ik heden ten dage mensen en organisaties begeleid, trainingen en lezingen geef en spiritualiteit, dat het wezen van de mens is, te doceren in een praktische vorm.

Graag ondersteun en begeleid ik jou of je organisatie in het helder krijgen van de processen die gaande zijn en bied ik trainingen en cursussen aan, om de flow weer te hervinden of te creëren.

Hartegroet,

Arno Kerbusch

“TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL” , Winston Churchill