Referenties

Wilt u ook uw ervaring met Arno Kerbusch delen? Plaats hier uw testimonial.

Een jaar geleden kwam ik op mijn pad Arno tegen. Al langer liep ik met de vraag rond hoe ik mijn dagelijks leven makkelijker zou kunnen laten stromen. Minder twijfel, piekeren of zaken voor je uitschuiven.

In Arno heb ik een hele fijn gids gevonden. Arno heeft mij laten ontdekken op welk pad ik gelukkig word en mij begeleid om de 1e stappen te zetten. Hij legt veel uit, in het moment soms nog abstract. Veelal vallen de puzzelstukjes later op zijn plaats.

Een jaar verder en met resultaat. Na een periode van hard werken was daar gisteren de bekroning. Een super tijd op de halve marathon, maar bovenal met heel veel plezier hardgelopen.

Groeten,
Bas Jansen

Bas Jansen

Ik heb Arno leren kennen als een warm mens met een groot hart en een voor mij prettig gevoel van humor. Arno viert het leven en weet zich onderdeel van het grote geheel. Verbinding, vertrouwen en overgave zijn grote woorden die Arno weet te leven. Met respect voor zijn spirituele kennis en ervaring!

Marieke Senden
S cape, Senden consultancy

Zelf heb ik de innerlijke kracht van Arno mogen meemaken tijdens de ziekte van onze dochter...Op een moment dat het erg slecht met haar ging kwam Arno. Hij heeft haar bevrijd van onmenselijke pijn in haar tere lijf... En het via de normale weg afgedreven ,waarop het weer te dragen was voor haar. Dit is een ervaring die ikzelf heb vernomen en als zeer bijzonder heb ervaren. Hiervoor wil ik je nog bedanken en voor al het begrip en de tijd die je voor Esther had.

Agnes van der Meulen

Eenmaal in contact met Arno gekomen, voelde dat voor mij persoonlijk als thuiskomen.  Hij heeft mij geleerd om naar je eigen innerlijk te kijken en uiteindelijk te handelen hierin. Voor mij is hij een vriend voor het leven geworden, een spirituele leider en een lieve humoristische vriend. Bedankt Arno dat ik op jou pad ben mogen komen en hoop om nog heel lang te mogen genieten van jouw levensgeluk.

Hartegroet van Manon van lieshout

Manon van lieshout

Arno verstaat de kunst op het juiste moment de juiste snaar te raken. Integer en ontvankelijk stuurt hij het proces van ont-wikkeling. Met humor en alledaagsheid creëert hij een ontspannen sfeer waarbij je je snel op je gemak voelt.
Arno, bedankt voor de ervaring en nieuwe inzichten.

Drean Vissers